Akció!

Ezüstszálas Térdzokni

9 000 Ft 4 500 Ft
Fontos információ! Sajnos a koronavírus miatt átmenetileg nem tudjuk beszerezni a német fonalat,így bizonytalan ideig szünetel webshopunk!

 

Ha elakadna vásárlás közben hívja ügyfélszolgálatunkat!
Kapcsolat: 06-30-212-13-54  ( 10-18 óráig)

Válasszon méretet és színt, majd tegye a kosárba, ezután kattintson a kosár gombra:
Kiürítés

Visszahívást kérek

Ha elakadt a vásárlásnál és segítségre lenne szüksége, kérjük adja meg nevét, telefonszámát és visszahívjuk.

Leírás

Termékjellemzők:

Összetétel: 10% ezüstözött poliamid, 77% pamut, 10% poliamid, 3% Lycra

Kényelmes viselet, nem szorítja el a lábat.
Tökéletes segítséget nyújthat a cukorbetegeknek!
Figyelem!
A nagyon bedagadt láb esetében rendeljen egy számmal nagyobbat, vagy keresse ügyfélszolgálatunkat, mert készségesen állnak az Önök rendelkezésére a megfelelő méretű zokni kiválasztásában!
A cukorbetegeknek mindig kell viselniük valamilyen zoknit vagy harisnyát a lábfejük védelme érdekében, és azért, hogy megelőzzék a lábfej bőrrétegeinek szétválását. Ebben a zokni az elsődleges érintkezési felület, amely közvetlen kontaktusban áll a lábfejjel.
A fekélyek és az amputációk okozzák a cukorbeteg emberek betegségeinek, rokkantságának és költségeinek java részét. Adatokkal alátámasztott tény, hogy az oktatás és a megfelelő lábápolás csökkentheti a lábfej fekélyek előfordulásának gyakoriságát a cukorbeteg emberek körében. Az elsődleges kockázati tényezők, melyek a cukorbeteg emberek lábfején fekélyek kialakulásához vezetnek, a nyomásnak kitett pontok, a rossz nedvességelvezetés és a hólyagokat okozó feltörések. A megfelelő zokni kiválasztása segíthet ezeknek a kockázatoknak a kezelésében azáltal, hogy hosszútávon elősegíti a cipő megfelelő illeszkedését, jól kezeli a nedvességszinteket, és a szükséges védelmet biztosítja a láb számára. A diabétesz tünete a rossz vérkeringés is, emiatt a lábfej nem tud kellőképpen gyógyulni. Azok a körülmények, melyek az egészséges, nem diabéteszes lábára számára csupán apró irritációt jelentenek, a cukorbetegek számára – ellenőrzés hiányában – komoly egészségi problémává növekedhetnek. A megfelelően készített zoknik számos kockázat ellen védelmet nyújtanak, növelik egy jó cipő előnyeit, és figyelmeztethetik viselőjét egy lehetséges, lábfejet érintő problémára.
A következő kulcsfontosságú jellemzők egyediek és kritikusak a diabéteszesek számára készített zokniknál:
1. Fertőzés:  Az ezüst vírus, baktérium és gombaölő lehetséges hatásának köszönhetően megakadályozhatja a lábfejen keletkezett sebek elfertőződését, aminek következtében elősegítheti a sérülések, fekélyes sebek mielőbbi meggyógyulását.
2. Nem megfelelő keringés: a korlátozott nyúlású zoknik a szoros gumírozás káros lehet, mert a lábfej rendszerint megduzzad az egész napos zokni és cipóviselés közben és megakadályozza a láb normális vérkeringését. Ezért nagyon fontos, hogy a cukorbetegek számára készült zokni ne tartalmazzon gumírozást. Az ezüst szál  következtében beindulhat a láb keringési rendszere.
4. Anatómiai illeszkedés: A zokninak a lábfej természetes anatómiai alakjához való tökéletes idomulás alapvető fontosságú a sima, gyűrődésmentes illeszkedésben, amely kiküszöböli a szükségtelen nyomási pontokat.
5. Feltörés: A sima, nem vaskos illeszkedés olyan érintkező felületet szolgál, amely megakadályozza a bőr és a cipő közötti dörzsölődést.

Az ezüstszálak végett a szín picit eltérhet a képen látható zokni színétől. A fehér térdzokni világosszürke színű, amelynek passzéja fehér.
Hossza: térdig ér, de nem fedi el a térdkalácsot. Függ a magasságtól, lábvastagságtól és a testsúlytól.
Tisztítás: használat után javasolt kézzel ( vagy mosógépben 30 fokon, mosószerrel) kiöblögetni langyos szappanos vízben. Így növeljük a pamut élettartamát.
CAS:  7440-22-4  ( Ezüstöt tartalmazó termékek jelölése)
VTSZ: 6115990099
A fémérzékenyeknek tilos a termék használata. Súlyosabb érszűkületi problémáknál mindenképp forduljon orvoshoz! A Silver-Med nem gyógyszeripari készítmény.

További információk

Méret

35 – 36, 37 – 38, 39 – 40, 41 – 42, 43 – 44, 45 – 46

Szín

Drapp, Fekete