Vége a lábdagadásnak, bőrgombának és a kellemetlen szagoknak! Tudja meg hogyan!

Egy természetes gyógymóddal amelyet már több ezer éve is ismertek és használtak…

Ez az egyszerű s tökéletes gyógymód: az EZÜST!

Hiszen azonnal elpusztítja a vele kapcsolatba kerülő gombákat, baktériumokat. E fém gyógyító hatása kétezer év óta ismert. Az ezüstszálas kötszerek, sebkötöző textíliák alkalmazása egyébként is terjed a modern gyógyászatban.

A Silver-Med ezüstszálas zokni a legújabb s legtökéletesebb eszköze a modern természetgyógyászatnak a lábfertőzések és a lábdagadások megelőzésére,kezelésére!

 

Silver-Med zokni, ezüsttartalma végett  visszaveri a hőt, jó elektromos- és hővezető. Ezáltal meggátolja a sztatikus feltöltődést, melegen tartja a lábat, ideálisabb A környezetet biztosít az ízületeinknek és növeli a komfortérzetet. Elpusztítja a gombákat és baktériumokat, amik a láb izzadása során termelődő veríték kellemetlen szagát okozzák.

Tehát az ezüst zokni előnyösen használható fekélyes, nehezen gyógyuló bőrfelületek esetén. Az ezüst megakadályozza a sebek felülfertőződését, elősegítve ezzel gyógyulásukat. A nagy elektromos vezetőképességű szálak hatására beindul a vérkeringés, így megszünteti az elégtelen keringés következtében kialakuló lábdagadást és „lábfázásos” tüneteket. Ezen hatások miatt nagy segítség cukorbetegeknél a fertőzések megelőzésére.

Vásárlói vélemény:

 

 

,, Kb. 1 hónapja használjuk mind a ketten és nagyon sokat javult, abszolút nem fáj úgy a lábunk. Ez a zokni tényleg jó!

Sokkal jobb a vérkeringésünk, nem fázik a láb. Melegen tartja a zokni.

Édesanyukámnak, pedig kevésbé sebes a lába. Gyógyul a seb. Ez számomra hihetetlen, egy igazi csoda.” Erzsébet Édesanyja

( Erzsébet. 54 éves – egy hűséges vásárlónk)