Valós vélemények a Silver-Med ezüstzokniról!

Először is szeretnénk Mindenkinek köszönetet mondani, akik megosztották tapasztalataikat a Silver-Med-ről!
A facebook oldalunkon még ezeknél sokkal,de sokkal több pozitív véleményt olvashat, mazsolázzon bátran oldalunkon 🙂

Szóval kezdjük a képes véleményekkel! 🙂

 

K. Márta véleménye 🙂

2017-es nyereményjátékunk több százan  részt vettek,de csak pár email-es üzenetet másoltunk be!

,,Üdv Silver-Med

Férjemnek rendeltem önöknél zoknit,mivel a lábai nagyon dagadtak és fekélyes volt. A Zokni használatával begyógyult a fekély és lábai nem dagadtak annyira.Azóta elveszítettem őt,más betegség miatt.Nagyon jól döntöttem mikor megrendeltem az ezüstszálas zoknit,ezzel is könnyítettem a problémáján.Csak ajánlani tudom másoknak is. “

 

,, Tisztelt Silver- Med!

Mi, napi használatra vásároltuk a zoknikat. Elsősorban egészségmegőrzésre és lábizzadásra használjuk. Nagyon kényelmes és maximálisan bizonyították a termékismertetőjükben leírtakat!
A zoknik puhák, kényelmesek. Az ismerőseink körében nagy érdeklődést váltott ki, így bátran ajánlottuk nekik. “

 

,, Tisztelt Silver-Med!
 
Emailban kapott nyereményjáték felhívásra szeretnék jelentkezni. (Portréképem mellékelve)
 
Tavaly rendeltem Önöktől ezüstszálas zoknit, amit a hűvös időszak beköszöntével újra használni fogok, teljes megelégedettséggel. Sajnos a  dagadás mellett,  a lábfejem még a legvastagabb zoknikban is annyira fázott, hogy lefekvés után órákkal is  jég hideg maradt. Gondoltam egy próbát teszek a zoknival. Nagyon jó vásár volt. Az állandó hidegérzés megszűnt. Nagyon örülök, hogy rátaláltam, ha elhasználódik, újra fogok rendelni.”

,, Üdvözletem Silver-Med!

Két pár térdzoknit vásároltam Önöktől, mely nekem nagyon bevált. Sokat csökkent a lábaim dagadása. Sajnos már eléggé elnyűttek, venni kellene megint. De ha nyernék két pár zoknit,akkor még jobban örűlnék.  üdv:”

 

,, Tisztelt Silver-Med!

Köszönjük a megkeresést,elégedettek vagyunk a zoknival .
Mind ketten használjuk,és nagyon kellemes viselet,szellős,meleg és illatos a láb benne! Egészségesen tartja a körmöket is!
Üdvözlettel: “

,, Tisztelt Cím!

Csak a legjobbakat tudom mondani a zokniról. Már 2 éve használom, több csomagot rendeltem. A férjem nem tudja csak ezt használni, mert cukor beteg, ég a láb feje és ez a zokni nyugtatja. Nem dagad a lába. Jó lenne ha több színben gyártanák. Jelenleg a drapp és a feketét használjuk. Én is használom, mert a láb dagadást megakadályozza. Valóban nem izzad a lábunk. 
Egyszóval sok jó tulajdonsága van.
Üdvözlettel: 

“A nejemnél jelentkezett a “hideg-láb” tünet és a lábdagadás estére. Ezért rendeltem már több alkalommal “Silver-med”-től az ezüstszálas zoknikat. Azóta, már csak ezt használja, nagy megelégedéssel. Köszönjük a segítséget!”


,, Lassan 1 éve már, hogy használom az ezüst zoknit. Cukor beteg vagyok, és mellékhatásaként a 40 fokos hőségben is sokszor majd lefagytak a lábaim, ami az idő múlásával csak rosszabodott. Véletlenül rátaláltam az ezüst zoni hirdetésére. Azonnal rendeltem is belőle. Azóta már kétszer is rendeltem, ésmásoknak is ajánlottam, mert annyira jó dolog, hogy nem fázik már a lábam. Éjjel-nappal ezt használom. Nem tudok, és nem is akarok megválni tőle.

Tisztelettel: “

,, Az én történetem is hasonló, mint sok más hozzászólónak.
Férjem lába mindíg estére bedagadt, nehezen járt, talpbetétekkel próbálkoztunk de nem használt. Karácsonyi akcióban találtam erre az ezüstszálas zoknira,kicsit drágának tünt, de ajándéknak szántam, ezért rendeltem. Szerencsére dupla csomagot rendeltem, mert lassan egy éve viseli a zoknit a férjem, teljesen elmúlt a lábdagadás. Megjegyzem, időközben unokám is kapott a zoknikból, mert izzadós volt a lába, mint majd minden kamasznak és neki is sikerült örömet okozni vele mivel megszünt ez a kellemetlenség is.Nagyon jól döntöttem a zokni rendelésével. 
Köszönet!”

,, Jelentkezem a nyereményjátékra
a közelmúltban vásároltam két pár bokazoknit, elégedett vagyok, mert melegen tartja a lábamat”

Még több véleményt itt olvashat:  https://www.facebook.com/ezustzokni/